Treant blaast op de bazuin

bethesdaTreant blaast op de bazuin en de Uittocht van Bethesda komt nu in beweging. Na Pasen, rechtstreeks de woestijn in. Het bestuur heeft de redding van Scheper voor ogen.  En steeds Bethesda en Refaja  op de korrel.

In het weekend gaat de 8e verdieping van Bethesda dicht. Bezuinigen tot alle prijs. Dus 35 bedden leeg. In het weekend gaan de  afdelingen C en D dicht in het Refaja. Bezuinigen tot alle prijs. Dus 32 bedden leeg. De weekendsluitingen moeten leiden tot een besparing van €800.000 per jaar.

Hiermee worden 14 verpleegkundigen wegbezuinigd, waarmee het totaal dit jaar op 93 wegbezuinigde verpleegkundigen komt, zo blijkt uit een tevreden intern bericht. De vraag is hoeveel er echt bezuinigd zal worden na de exodus van onze node gemiste specialisten Roeloffzen, Sonneveld en Hoogervorst. Met een longarts en een gynaecoloog in de ziekenboeg. Met een komende oncoloog die feitelijk geen oncoloog is. Zonder drie destijds weggepeste oogartsen. Én maar klagen hoe moeilijk het is, om aan specialisten en verpleegkundigen te komen.

De IC is ter ziele gegaan. Hoor ik dat het ene AZA bed in Bethesda ook al een andere bestemming heeft gekregen? Wordt het soms verhuurd via Airbnb? Opnieuw is er bewijs dat op Bethesda en ook Refaja vivisectie wordt gepleegd.

De salamitactiek kan beter eerst worden toegepast op het salaris  van het bestuur.

.


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s